Actuele projecten

Actuele projecten

Bekijk onze actuele projecten.

Remon Franssen Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2016

Remon Franssen is dinsdagavond in d’n Bogerd in Druten uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2016. Remon Franssen werd door de jury geroemd, vanwege zijn niet aflatende energie om de Franssen Groep, Isolatie & Steigerbouw op een innovatieve en maatschappelijk verantwoorde manier te laten groeien en om de hoge kwaliteit van de dienstverlening.

400 ondernemers en bestuurders

De prijzen zijn uitgereikt door Ondernemend Maas & Waal. Dit is een platform van alle ondernemersverenigingen uit Druten en West Maas en Waal. De feestelijke uitreiking in d’n Bogerd werd bijgewoond door 400 ondernemers en bestuurders.

Video

Projectfoto's

Nominatie Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2016

Remon Franssen neemt zijn nominatie met plezier in ontvangst. Gewoon tussen de bedrijven door, want er moet gewerkt worden. Hij is genomineerd voor Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2016.

Op dinsdag 1 november viert bedrijvig Maas & Waal feest. Voor de vijfde keer op rij dingen, tijdens een bijzonder feestelijke avond, de genomineerde Ondernemers mee naar de titel Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2016 en de Rabobank Talent Award Maas & Waal 2016.

Tijdens deze lustrumeditie zijn er twee categorieën. Er is een eregalerij en het land van Maas & Waal zal in PREMIÈRE gaan, een Oscar waardige bekendmaking! Angela Verkuijlen, de nachtburgemeester van Nijmegen, zal de presentatie verzorgen deze avond, die plaatsvindt bij D'n Bogerd te Druten. Meer over Ondernemer van het Jaar Maaw & Waal 2016.

Projectfoto's

Franssen goes Texas USA

In oktober 2015 kwamen de monteurs met een voldaan gevoel terug uit Henrietta Texas USA. Na 6 weken isoleren van een nieuwe ontzwaveling Filter voor TRIANGLE BRICK hebben ze een waar staaltje professionaliteit geleverd.

Alle plaatwerkzaamheden op maat gemaakt in onze werkplaats, getransporteerd en gemonteerd. Uiteraard conform de strenge veiligheidseisen die men in Amerika stelt. Het land van de onbegrensde mogelijkheden is ook voor Franssen Groep onbegrensd.

Projectfoto's

Filter voor Umicore

Franssen groep heeft de complete opdracht gekregen van mitsubishi hitachi power systems (mhps) voor de isolatie en steigerwerkzaamheden van een nieuw te bouwen filter bij Umicore te Hoboken (B).

In 5 weken tijd monteerden wij 900 m2 rvs gaasdekens en 560 m2 rvs 304 beplating. De snelle samenwerking tussen steiger , isolatie en beplating zorgde voor een succesvolle oplevering binnen de afgesproken deadline, met uiteraard de gewenste kwaliteit. De samenwerking tussen MHPS en Franssen Groep was de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer.

Projectfoto's

Franssen breidt uit met steigerbouw

Wij zijn verheugd om u te informeren dat Isolatiebedrijf Franssen haar bedrijfsactiviteiten heeft uitgebreid met steigerbouw. Voortaan kunt u bij ons terecht voor isolatie, steigerbouw of een combinatie van beide. Ons nieuwe steigerbouwbedrijf, EDS steigerbouw, maakt samen met Isolatiebedrijf Franssen deel uit van de Franssengroep.

EDS steigerbouw

EDS steigerbouw wil zich met name toeleggen op industriële steigerbouw en scheepsvaart. Want ook in deze branches wordt steeds vaker met steigers gewerkt op (kleine) hoogtes, om de veiligheid van uzelf en uw personeel te waarborgen. U kunt bij EDS steigerbouw terecht voor montage, demontage, verkoop, verhuur en inspectie van alle soorten steigersystemen. EDS steigerbouw onderscheidt zich op het gebied van veiligheid. Zo beschikken o.a. de medewerkers allen over de vereiste papieren en is EDS steigerbouw bevoegd als steigerbouwinspecteur.

Wat verandert er voor u?

U krijgt nog meer service, want voortaan kunnen wij met de Franssengroep een totaaloplossing bieden voor isolatie en steigerbouw. Dat betekent dat u één aanspreekpunt heeft voor alle diensten. Het meedenken met u als klant, die extra stap zetten, het snelle schakelen, betrouwbare dienstverlening. Kortom alles wat u gewend bent, kunt u ook verwachten van de Franssengroep en EDS steigerbouw.

Gerenommeerde opdrachtgevers

EDS steigerbouw werkt momenteel aan diverse grote opdrachten van gerenommeerde opdrachtgevers. Zo mogen we o.a. voor bouwconcern VolkerWessels 75.000m2 steigerwerk monteren en demonteren. Willems Constructie heeft de opdracht gegeven, om de opbouw van een superjacht van Heesen Yachts in Oss te voorzien van steigers. En voor scheepsbouwbedrijf De Gerlien van Tiem hebben we reeds een opdracht naar volle tevredenheid voltooid om in het ruim van een tanker een compleet bordes te bouwen voor scheepsreparatiewerken.

Vragen?

Misschien heeft u nog vragen naar aanleiding van dit schrijven. Stel ze gerust. Ook kunt u kijken op www.eds-steigerbouw.nl voor meer informatie over EDS steigerbouw.

Projectfoto's